Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing η 17η Κίνα-ASEAN EXPO

December 3, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing η 17η Κίνα-ASEAN EXPO

Το 17Ο γαλακτοκομείο αιγών της Κίνα-ASEAN EXPO Hongxing Meiling είναι στην επίδειξη

                                                                                            

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing η 17η Κίνα-ASEAN EXPO  0

 

Στις 26 Νοεμβρίου 2020, για την οικοδόμηση της ενός ζώνης και δρόμου, που ενισχύουν την ψηφιακή συνεργασία οικονομίας, η 17η Κίνα-ASEAN EXPO ήταν ανοικτή σε Nanning, επαρχία Guangxi της Κίνας. Αυτό είναι την πρώτη φορά να υιοθετηθεί ο τρόπος «φυσικής έκθεσης + σύννεφου EXPO». Η φυσική έκθεση περιλαμβάνει κυρίως τους εσωτερικούς συμμετέχοντες και τις οργανώσεις των ξένων επιχειρήσεων στην Κίνα, ενώ οι υπερπόντιοι συμμετέχοντες συμμετέχουν κυρίως «στο σύννεφο EXPO».

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing η 17η Κίνα-ASEAN EXPO  1


Περισσότερες από 20 διάσημες επιχειρήσεις της επαρχίας Shaanxi, συμμετείχαν αυτό το EXPO για να κοινοποιήσουν και να προαγάγουν τα προϊόντα με τα ειδικά χαρακτηριστικά της επαρχίας Shaanxi. Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing συμμετέχθηκε ως αντιπρόσωπος του εμπορικού σήματος γάλακτος αιγών Shaanxi.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing η 17η Κίνα-ASEAN EXPO  2


Σαν διάσημο εμπορικό σήμα της επιχείρησης γάλακτος αιγών, με τη βοήθεια της διεθνούς πλατφόρμας της Κίνα-ASEAN Expo.Hongxing Meiling το γαλακτοκομείο παρουσίασε μεγάλη έκταση προϊόντων του στο περίπτερο Shaanxi.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing η 17η Κίνα-ASEAN EXPO  3

 

Στο απόγευμα της 28ης Νοεμβρίου, το Tang Yugang, ο αναπληρωτής διευθυντής του επαρχιακού τμήματος Shaanxi εμπορίου, επισκέφτηκε το θάλαμο Hongxing Meiling για την έρευνα και την καθοδήγηση, και δοκίμασε το Meiling που το υγρό γάλα αιγών, πλήρως βεβαιωμένη στα επιτεύγματά μας στα γαλακτοκομικά προϊόντα αιγών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing η 17η Κίνα-ASEAN EXPO  4

 

Από τα πλεονεκτήματά μας «καθαρής φρέσκιας επεξεργασίας γάλακτος αιγών, η υγρή διαδικασία χαμηλής θερμοκρασίας, πλούσια σε ενεργό διατροφή», το γάλα σε σκόνη αιγών Meiling είχε προσελκύσει πολλούς επισκέπτες που συμβουλεύονται, που συζητούν και που δοκιμάζουν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing η 17η Κίνα-ASEAN EXPO  5

Η 17η ASEAN EXPO κατέληξε σε ένα επιτυχές συμπέρασμα στις 30 Νοεμβρίου. Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing θα πάρει ολόκληρη τη βιομηχανική αλυσίδα ως ίδρυμα, και θα ελέγξει την ποιότητα για να κάνει αυστηρά το γάλα αιγών Shaanxi να πάει πέρα από τον κόσμο.

 

Το γαλακτοκομείο Meiling Hongxing αναμένει με ενδιαφέρον τη συνεργασία σας στο μέλλον.